“Ai më shkruan, por nuk më kërkon të dal”: Si të njohësh dhe të shmangësh burrat që nuk do të hyjnë kurrë në temë!

Është një fenomen i pashpjegueshëm, megjithatë tërheqësit kronikë të parcelave ekzistojnë dhe janë (me sa duket) gjithnjë e më shumë, ata që po ju shkruajnë vazhdimisht për ditë, javë ose muaj, të cilët ndoshta edhe ju kërkojnë të dilni jashtë, por më pas nuk materializohen kurrë.

Ata ju gjykojnë, ju bindin, ju ndjekin në të gjitha rrjetet sociale por më pas duket se nuk kanë ndërmend të dalin (nga virtualja) për të dalë (me ju).

Ata kurrë nuk materializojnë një ftesë ose nëse e bëjnë atëherë ata tërhiqen duke shpikur një sërë justifikimesh për të mos parë ty.

Meqenëse ato janë rraskapitëse në planin afatgjatë, dhe nëse jeni duke kërkuar dashuri ato janë joproduktive për shëndetin tuaj mendor, ja se si t’i njihni në mënyrë që t’i shmangni ato dhe të mos humbni (më shumë) kohë.

•Çdo herë ka një justifikim qesharak

•Do t’ju takojë por pastaj ndërron mëndje

•Ju lajmëron gjithmonë në momentin e fundit

•Pasi ju ka dërguar mesazhin ku kërkon falje zhduket

•Ju mdodh ta takoni jashtë rastësisht

•Mëse nuk i përgjigjeni rikthehet tek ju

Previous articlePse blejmë gjëra të cilat nuk do ti përdorim kurrë?
Next articleDjali i Jozefina Topallit harron Eva Muratin, kapet mat me nje bjonde