Ai ka kohë por jo për ju!Shenjat që e keni ‘humbur’ partnerin

Partneri që nuk merr dashuri pyet veten: Çfarë kam bërë gabim?

Pse nuk më dëgjon më mua?
•Karakteristikat e partnerit i cili ka ndaluar së dashuruari ju:

•Nuk pëlqen intimitetin.

•Ka një epsh të ulët.

Në qoftë se partnerët tanë gjejnë ndonjë justifikim për të bërë dashuri, mund të jetë një sinjal i qartë se nuk na duam më.

•Ka më pak kënaqësi në aktivitetet e përbashkëta.

Kur partneri juaj ndalon së dashuri ndjehet më pak i qetë në shtëpi dhe nuk pëlqen praninë tuaj; si një alternativë fillon të shikojë për faqet e internetit ku mund të bisedojë me njerëz të rinj, ose të fillojnë aktivitete të tjera që mund të krijojë marrëdhënie të reja intime.

•Merr vendimet i vetëm, pa u konsultuar.

Kush nuk ka dashuri më shpesh gjendet në debate të rënda, me mënyra agresive apo edhe ndëshkuese.

Previous articleGjërat tipike që bën çdo shqiptar,përfshirë edhe ju!
Next articleShenjat që tregojnë se keni një jetë intime shumë të mirë