Video Skandal/ UEFA publikon Kosovën si pjesë e Serbisë në videon promocionale

Trofeu Euro24 është prezantuar në mrëmjen e sotme nëpërmjet një video promocionale. UEFA në hartën e videos ka nxitur shumë tifozë shqiptarë kundra pasi edhe pse Kosova është pavarur në FIFA dhe UEFA, territory i saj politik u prezantua si territori i Serbisë.

Në hartën e shpërndarë në faqen e orgaznizimit më të lartë të futbollit europian Kosova nuk paraqitet si shtet më vete, por bashkë me Serbinë.

Diçka e papranueshme kjo nga populli shqiptar, i cili kërkon një reflektim të UEFA-s dhe rregullim të gabimit të bërë.

Presidenti aktual i UEFA është një slloven.

Previous articleHapen aplikimet për lotarinë Amerikane. Ja këshillat e Ambasadës Amerikane
Next articleMe telefon nga burgu, autori vrasjes së ish-bashkëshortes në Fier: “Më thoshte të kryejmë marrëdhënie kur dola nga burgu”