Kryefjala Logo

Zgjidhet finalisti i parë i BB VIP, ja cili është!

8 muaj më parë

Javën e kaluar u hap një televotim i cili do të zgjidhte finalistin e parë të BB VIP. Ndonse kishte shumë aludime, këtë do e vendoste vetë publiku.

E kur vendos publiku normalisht s’kishte si të ndodhte ndryshe. Luizi u shpall finalisti i parë, ndonse duhet të zgjidhen edhe 4 personat e tjerë.

Gjithësesi për këtë duhet të presim dhe pak!

Të ngjashme