Kryefjala Logo

Zbuloni të eleminuarin e radhës në Big Brother VIP Kosova

6 Janar, 2023 | 11:39 pm

Ashtu si çdo mbremje e BB VIP Kosova edhe sonte ka qenë i mbushur me polemika por dhe emocione. Ndonse dikush duhej të largohej sonte duke përfunduar garën.

Andi Artani, Lugati, Vivien dhe Edoni kanë qenë të nominuarit, teksa i pari ka shpëtuar Lugati, i dyti Andindonse publiku ka vendosur që mes Vivien dhe Edonit, të largohet Edoni!

Ai u prezantuar si Victoria Own duke ngjallur mjaft debate ne shtëpi e rrjet, pavarësisht se njerëzit e mirëpritën.

Të ngjashme