Kryefjala Logo

Zbuloni të eleminuarën e radhës në BB VIP Kosova

23 Janar, 2023 | 11:18 pm

Mbrëmjen e sotme mes vorbullës së votimeve për të preferuarin sonte ka patur dhe eleminime të banorit më pak të preferuar. Banorja më e preferuar ka qenë Mbresa, ndërkohë më pak e preferuara Ganja.

Kështu që ajo që ka lënë shtëpinë.Ndonse rrugëtimi i Ganjes ka qenë shumë i shkurtër ndoshta ajo nuk arriti ta tregonte veten e saj brenda shtëpisë.

Gjithësesi ethet tashmë sa vijnë e bëhen më të forta për të gjithë banorët.

Të ngjashme