Kryefjala Logo

Zbuloni konkurrentin e parë që u largua nga “Dancing with the Stars”

15 Tetor, 2022 | 12:17 am

Mbrëmjen e sotme në “Dancing with the Stars” duket se kanë filluar edhe kunjat e para mes jurisë dhe konkurrentëve. Ndonse pritej kjo në momentin që nisnin eleminimet.

Mbremjen e sotme nga votat e jurisë kanë dalë Alban Nimank dhe Iliri me balerinat e tyre si dy çiftet e fundit, por publiku më pak të votuar nxorri Ilirin dhe Gent Hazizin. Në mënyrë unanime juria vendosi që të shpëtojë Gentin dhe ndërkohë që Iliri është larguar përfundimisht nga gara.

Ndonse nga dy daljet e para skenike ishte e qartë se qendrimi për të nuk do ishte shumë i gjatë.

Të ngjashme