Kryefjala Logo

Zbuloni konkurrenten e eleminuar nga Big Brother VIP Kosova!

2 Janar, 2023 | 9:49 pm

Nata e sotme në Big Brother VIP Kosova ka qenë e komplikuar dhe e mbushur me emocione. Ku sigurisht nuk mund të mungonin as eleminimet.

Nga java e kaluar në nominim kanë qenë Andi, Stresi, Vivien, Shota dhe Xhuli. Të parët që kanë shpëtuar kanë qenë Xhuli Stresi dhe Vivien. Ndonse publiku ka vendosur mes Andit dhe Shotës, të largojë nga shtëpia Shota Baraliun.

Gjithësesi tashmë duket se loja sa vjen e bëhet më e fortë!

Të ngjashme