Zbuloni banorin që largohet përgjithmonë nga shtëpia e Big Brother Vip Kosova

3 javë më parë

Sot është Prime i Big Brother Vip Kosova dhe mes shumë debatesh,polemikash por edhe momente të bukura që banorët kanë kaluar,nuk i shpëtojnë dot eleminimit.

Në nominim për këtë të premte ishin:Artani,Arta,Juliana,Stresi,Ana dhe Vivien.
Shikuesit kanë votuar të preferurin e tyre për të mos e larguar nga shtëpia dhe personi me më pak vota që duhet të lërë përgjithmonë shtëpinë është Ana Kabashi.

Të ngjashme