Kryefjala Logo

Zbuloni banorin e parë të eleminuar nga BB VIP

23 Janar, 2024 | 11:42 pm

Mbrëmja e sonte Big Brother ka nisur direkte me eleminimin e banorit të parë nga BB VIP.

Mes të eleminuarve Heidi, Meri, Alfio, Gazi dhe Gabriele ka qenë Heidi e para që ka shpëtuar. Më pas ka shpëtuar Meri, e cila puthi dhe Meritonin siç kishte premtuar.

Gazi ka qenë i treti që ka shpëtuar dhe mes Alfios e Gabrieles përfundimisht ka përfunduar garën Alfio.

Të ngjashme