Zbulohet teoria konspirative : Karikuesi i përfolur i Olta Gixharit nuk është i telefonit po i Iqos.

4 javë më parë

Së fundmi në rrjet ka qarkulluar një foto e një karikusi në rulotën ku ndodhet Olta Gixhari dhe Armaldo ku kanë nisur aludimet se është karikus telefoni. Duke nënkuptuar që një telefon ndodhet brenda BB VIP Albania.

Por në fakt karikusi është i Iqos-it, cigares që konsumon Olta Gixhari. Ndonse karikusi përdoret për karikimin e paisjes. E duke qenë se Olta është konsumatore sigurisht që karikusi është i domosdoshëm.

Pra qetësohuni, nuk ka asnjë telefon brenda BB VIP

Të ngjashme