Zbulohet konkurrentja e trete e Big Brother VIP

2 vite më parë

Nje enigme e madhe jane te gjithe emrat e konkurrenteve te Big Brother VIP. Dy te parat fliten se do te jene Sheila Haxhiraj dhe Semi Jaupaj.

Së fundmi, përflitet se një nga emrat e përzgjedhur mund të jetë Ema Andrea, aktorja e njohur.

Megjithatë, nuk ka patur asnjë konfirmim, as nga aktorja, e as nga stafi i “Big Brother”, që ka zgjedhur që të mos konfirmojë asnjë nga emrat deri më tani.

Të ngjashme