Zbulohet identiteti i gruas së Ardian Bujupit…

2 muaj më parë

Ardian Bujupi është martuar në fshehtësi të plotë e disa javë më parë në Gjermani.Prive ka siguruar disa foto ekskluzive të gruas së këngëtarit që u transmetuan në episodin e fundit të sezonit ekskluzivisht përmes rubrikës ‘E vërtetë, e pavërtetë”. Ajo quhet Fjolla, është shqiptare dhe prej vitesh jeton me prindërit e saj në Gjermani. Thuhet gjithashtu se tani që Ardiani ka nisur koncertet e tij verore ajo ka ardhur në Kosovë duke qëndruar krah tij.

Të ngjashme