Zbulohet data e fillimit të Big Brother Kosova!

3 muaj më parë

Prej shumë kohësh pritet që të filloj Big Brother Kosova. Ku sigurisht vëmendja është shumë e madhe.

Ndonse ditën e sotme pjesë e produksionit Alaudin Hamiti, Liberta Spahiu si dhe moderatorja Liberta Spahiu kanë zbuluar se Big Brother VIP Kosova fillon në datë 5 dhjetor.

Rikujtojmë se Olti Curri është opinionist i këtij show. Ndonse të gjithë ne mezi presim!

Të ngjashme