Zanfina Ismaili sapo zbuloi mesazhin që i çon Adelinës në Whats App!

2 muaj më parë

Zanfina ndonse prej vitesh e tërhequr nga muzika, sërish merr vëmendjen tonë, e njëjta gjë është edhe për motrën e saj, Adelinën. Së fundmi Zanfina ka publikuar një foto me maçokun e ka bërë tag Adelinën.

“Çfarë i coj motrave në Whats App dhe pres komplimenta për këtë sygjelbrin”- shkruan Zanfina. Ndonse mund të prisnim çdo bisedë mes motrave, veç kësaj.

Gjithësesi dihet se motrat Ismaili kanë një lidhje mjaft të veçantë mes njëra tjetrës.

Të ngjashme