Zajmina Vasjari merr dhuraten e vecante nga e vogla e saj!

1 vit më parë

Zajmina Vasjari eshte ne pritje te femijes se dyte, nderkohe qe vajza e saj Khloe ka vendosur ti bej nje dhurate.

Ajo ka bere nje pikture, te cilen Zajmina e ka publikuar ne Instagram dhe perbri shkruan:

”Vizatimi me i bukur ne bote! Kjo jam une e vizatuar nga Khloe, ne koke kam nje kurore sepse jam nje princeshe!”

Të ngjashme