Kryefjala Logo

Ylli vetëm punon, ama kur pushon duket kështu (dhe ne qeshëm me lot)…

18 Gusht, 2023 | 3:31 pm

Nuk ndodh që ai të pushojë, ama kur pushon është një  nga ne. Duke qenë se është një nga këngëtarët më të kërkuar të momentit dhe është me koncerte çdo mbrëmje (nga Shqipëria në Kosovë), Yll Limanit si del koha të pushojë. Ama kur ka mundësi të fle gjumë nuk i thotë aspak jo dhe duket fiks si në foton që ka postuar vetëm pak orë më parë në rrjetet e tij sociale.
A nuk është shumë për të qeshur?! Dhe mbi të gjitha e ka mëse të merituar këtë pushim…IMG 5777

Të ngjashme