Kryefjala Logo

Xhoana në mes të Arlindit dhe Uedës: Doja një sqarim…

23 Tetor, 2023 | 8:22 pm

Mbrëmjen e djemshme djemtë zgjodhën partneren e tyre për këtë javë. Me hyrjen e Xhoanës në vilë të gjithë ishin mëdyshje për zgjedhjen që do të bënte Arlindi. Ai mes Uedës dhe Xhoanës, zgjodhi Uedën.

Xhoana këtë situatë e ka komentuar në dhomën e ditarit: Unë vetëm si çift nuk i shikoj, me ato puthje dhe prekje sikur jam në kopësht më duket.

Arlindi dhe Ueda kanë zgjedhur që të mos e komentojnë këtë situatë.
Ueda: Nuk besoj që Xhoana meriton një sqarim nga unë, nuk i kam borxh asgjë asaj.
Xhoana: Unë doja një sqarim nga të dy ata. Arlindi jep disa shpjegime palidhje, Ueda nuk më kthen përgjigje.

Të ngjashme