Vogëlushja nga Berati emocionon Ylli Limanin dhe mijëra të pranishëm në eventin e Bashkisë Berat “Wine & Stories”

4 muaj më parë

Në Berat është bërë një festë e madhe e quajtur “Wine & Stories of Berat”, e cila vjen dhe do të bëhet traditë për zonën falë idesë punës dhe vizionit të Kryetarit të Bashkisë së Beratit Z.Ervin Demo dhe stafit përkrah tij, si edhe në bashkëpunim me Fondin Shqiptar të Zhvillimit, Bankës Botërore, Ministrisë së Turizmit dhe Ministrisë së Infrastrastruktures.

Mbrëmjen e sotme, ka qenë i ftuar Ylli Limani, ndonse është surprizuar nga një vajzë e vogël, e cila dinte përmendësh këngën e Yllit dhe e këndoj bashkë me të.

Një moment ky që ka surprizuar jo vetëm Yllin por edhe mijëra njerëz që kanë qenë pjesëmarrës.

Të ngjashme