Kryefjala Logo

Vitet ikin Flori nuk ndryshon…

2 vite më parë

“Prapë më del në ëndërr si një serenatë”, kush ka qenë adoleshent në vitet 2000 do t’i kujtohet menjëherë kënga “Ëndrra” e grupit “The dreams” dhe sigurisht solisti i grupit, Florian Mumajesi.
U desh ky festival (i transmetuar në Tv Teuta) që Flori Mumajesi të shfaqej për herë të parë në ekran dhe mos të shkëputej më nga showbizi, që vazhdon të mbetet një faktor kryesor.

E bëmë gjithë këtë hyrje sepse e daljeve të para publike është edhe kjo foto që Flori ka publikuar pak orë më parë më Instagram.

9D5B26B0 7422 4178 9896 C67BE9E66755

Kantatutori nuk ka përcaktuar se cilës periudhë i përket kjo foto, por duke e ndjekur karrierën e tij ndër vite mendojmë që përkon me fillimet e tij në muzikë.Ne na duket po i njëjti Flor vetëm me disa kilogramë më shumë, po juve?!

Të ngjashme