Kryefjala Logo

VIP-at shqiptarë tallen me kryeministrin (karagjoz) Edi Rama…

1 vit më parë

“Hapa dollapa, kush është fshehur mbrapa. Hopa Albana, dil se të kapa”… Nëse nuk jeni rritur me këtë këngë në fëmijërinë tuaj, dijeni se jeni shumë të vegjël për këtë faqe. Por edhe ju që jeni një brez pak më i ri e që jeni rritur me këngë të tjera, mos u shqetësoni sepse për nostalgjinë mendon Kryeministri jonë gaztor, Edi Rama.
Para pak ditësh ai u bë “meme” për lojën që bëri me homologun e tij të Kosovës dhe këtë gjest të tijin po e shohim sot edhe nga personazhet publikë shqiptarë.

Të parët ishin Enkel Demi dhe Alban Musa që e hapën programin e tyre të mëngjesit me këtë gjest ndërsa më pas ka vijuar Mihrije Braha dhe Naim Abazi…

8E4A6F32 1A73 4104 BACD 4A4571FD208B 90F5235F 877A 486C 8B30 EFA6508C9EE9

 

Të ngjashme