Kryefjala Logo

VIP-at shqiptarë flasin për defektet e tyre…

2 Gusht, 2022 | 7:03 pm

Perfeksioni nuk ekziston dhe këtë gjë e kanë kuptuar edhe personazhet publikë shqiptarë. Ndonëse fotot e tyre janë të gjitha të kuruara deri në detaj ka raste kur (veçanërisht) vajzat e showbizit tregojnë defektet ose gjërat që do donin të ndryshonin në fizikun e tyre.

Përshembull Ronela Hajati urren formën e këmbëve të saj dhe këtë gjë na i ka bërë me dije edhe përmes kësaj fotoje që ka postuar në rrjetet sociale.

BB716F37 57A6 4D42 8671 5D54E382C107

Ndërsa Armina Mevlani po mendon që të zvogëlojë gjoksin e saj. Kjo për faktin që ai i ka shkaktuar problemin e skiolozës, por fakti që ajo nuk ka bërë operacion është se i ka shumë frikë këta të fundit.

C153EE1F 029A 4718 91A6 F4AEC7D9996F

Të ngjashme