Kryefjala Logo

‘Viktima’ e rradhës për ngacmim seksual ndaj Lindës është ky banor

3 muaj më parë

Linda Halimi po diskutohet shumë brenda BBVK,kjo sepse më shumë se njëherë ka akuzuar kolegë artista se e kanë ngacmuar .Tashmë është bërë fenomen në internet dhe njerëzit presin ‘viktimën’ e rradhës.

Kësaj here ia ka drejtuar gishtin Ganiut,bashkëjetuesit në shtëpi.Kjo e fundit ka thënë se ai e ka ngacmuar seksualisht dhe se ajo ka kërkuar ndihmë tek vëllai i madh.

“Më ka ngacmuar seksualisht. Unë ja kam kaluar me humor se më ka ardhur keq. Më ka ngacmuar pafund. Nuk më ka lënë rehat. Kam kërkuar ndihmën e Vëllait të madh”-u shpreh Linda

Të ngjashme