(Video) Shikoni si i bën njerëzit me zemër Jonida Maliqi

1 muaj më parë

Një nga hobet e Jonida Maliqit është të tremb njerëzit e saj të dashur, qofshin këta miq apo edhe familjarë. Një ndër ta ka qenë edhe motra e saj, Xhilda. Këngëtarja ndodhet në Milano me motrën dhe mbesën e saj dhe përveç shijimit të metropolit italian, Jonida nuk ka kursyer as shakatë për motrën e saj.

Ajo i ka nisur pushimet më herët se të gjithë, ka qenë në Zanzibar, Turqi dhe së fundmi edhe në Milano.
Ndërsa përsa i përket muzikës Kryefjala.com ka mësuar se ajo do të xhirojë së shpejti klipin e saj të ri si dhe është duke punuar edhe për disa këngë të reja.

<div style=”width:100%;height:0px;position:relative;padding-bottom:210.526%;”><iframe src=”https://streamable.com/e/wvmrr6″ frameborder=”0″ width=”100%” height=”100%” allowfullscreen style=”width:100%;height:100%;position:absolute;left:0px;top:0px;overflow:hidden;”></iframe></div>

Të ngjashme