Kryefjala Logo

(Video e plotë) Fedez i tha Erion Veliajt : “Të q*fsha robt”

27 Gusht, 2022 | 12:33 pm

Reperi Fedez ka ardhur mbrëmë për herë të parë në Shqipëri dhe në Tiranë. Madje reperi italian ka bërë edhe një premtim, ai ka thënë se herën tjetër kur të vijë në Shqipëri do të bënte një koncert ku të gjithë do të të mund ta ndiqnin falas.
Përpos kësaj ne shqiptarët e kemi fiksim të testojmë njohuritë e shqipes për të gjithë të huajt që e vizitojnë vendin tonë. Andaj dhe Fedez tha se e vetmja fjalë shqip që dinte në gjuhën tonë ishin sharjet. Publiku ja kërkoi që ai këtë fjalë ta thoshte me zë të lartë dhe Fedez shkoi më tutje duke thënë se këtë sharje ai ja kishte thënë edhe kryetarit të Bashkisë, Erion Veliaj.
Ndërsa sa i takon muzikës Fedez vazhdon të jetë i sukseshëm dhe në vend të parë për 11 javë me këngën e tij të fundit “La dolce vitta”.

B5514D4B CBB2 4458 A7EB F4A6683C189C

Të ngjashme