Kryefjala Logo

Vetëm 2 ditë pas spektaklit, reagon Sergei, i eleminuari i parë nga Love Island Albania

11 Shtator, 2023 | 7:17 pm

Love Island Albania në drejtimin e Luana Vjollcës ka realizuar një spektakël të mbushur me emocione.

Një ndër momentet më prekëse ishte largimi i Sergeit pasi asnjë nga vajzat nuk e zgjodhi. Ndonse ai kishte shprehur pëlqim për Ildën, dhe vendosi të digjte një letër të shkruajtur asaj.

Sergei ka reaguar sot nëpërmjet një Insta Story, ku shpreh falenderimet për ata që e mbështetën dhe thotë se nuk arriti të tregonte vlerat e tij pasi koha ishte shumë e shkurtër.

Të ngjashme