Kryefjala Logo

Vesa përdor Massimilianon për ti hedhur kunja Heidit dhe Romeos?

16 Qershor, 2024 | 10:31 am

Massimiliano Varrese ishte i ftuar mbrëmjen e djeshme në “Top Arena” ku foli për jetën e tij profesionale dhe private. Siç e dimë ai ka patur një marrëdhënie me ish-banoren e “BBV3”, Heidi Bacin, kur të dy kanë qenë konkurrentë në “Grande Fratello” dhe lidhur me këtë ai ka folur dhe gjatë intervistës së djeshme.

Një tjetër e ftuar në “Top Arena” ka qenë dhe Vesa Smolica, ish-banore e “BBV3”. Mirëpo në përfundim të emisionit, Vesa ka postuar disa fotografi në llogarinë e saj personale të Instagram-it, ku në një prej tyre shfaqej me Massimilianon.
Të gjithë e dimë se në profil nuk hedh foto me këdo veçse nuk është ndonjë mik i ngushtë,familjar apo partner…

IMG 3200

Të ngjashme