Vera Grabocka në një foto që i sjell shumë nostalgji

6 muaj më parë

Vera Grabocka një emër mjaft i dashur dhe një grua e palodhur e cila ka sjellë shumë ndër programet televizive më në zë. Ndonse veç ekranit ajo gjithmonë është komentuar edhe për dashurinë e përjetshme me aktorin Timo Flloko.

Fiks si çift filmash, e kështu duken edhe Timo me Verën. Në një foto të viteve më parë duke kaq bukur e dashuria lexohet në sytë e tyre, sa realisht të krijojnë idenë e një çifti filmash.

Një foto kjo që për ta me siguri sjell shumë nostalgji e Vera e ka publikuar në ditëlindjen e Timos, të cilin e quan edhe dashurinë e jetës!

7E2182C3 5319 4970 913C D1C4151C9AFE

Të ngjashme