Kryefjala Logo

Veprimi i vëllait të Sarës ndez edhe njëherë rrjetin!

22 Dhjetor, 2023 | 8:54 am

Sapo menduam se pyetja janë ndarë apo jo Ledri me Sarën,vëllai i kësaj të fundit bën një veprim dhe ndez rrjetin sërisht.

Teksa Ledri dhe Sara janë tërhequr dhe nuk kanë bërë asnjë reagim në lidhje me situatën e tyre dhe njerëzit mendojnë se po e përdorin këtë situatë për marketing, atëherë ia kanë arritur qëllimit.

Së fundmi një veprim i vëllait të Sara Hoxhës ka trazuar ujërat.Kevin ka postuar një video në Snapchat duke dëgjuar një këngë të Ledrit, “Mrena” në bashkëpunim me Lumi B në makinë.

Të ngjashme