Kryefjala Logo

Venera ka një hall të madh … që quhet Lind Islami

10 Prill, 2022 | 1:57 pm

Zakonisht janë vajzat ato që mbajnë rekordin në vonesa, pooorrrrr në rastin e Lindit dhe Venerës ndodh e kundërta.
Në çiftin e këngëtarëve Lindi është kampion në vonesa dhe këtë gjë e konfirmon vetë Venera.

D425CD3B 967B 4A59 863E A99D20AA35F8

“A jam vajza e vetme që bëhef gati më para se djali?! Historia e jetës sime”, shkruan Venera në mbishkrimin e kësaj fotoje që ka postuar në Instagram dhe ne ja qajmë hallin.

Çifti i artistëve është gjithashtu shumë i komentuar edhe për muzikën e tyre, madje mund të konsiderohen si këngëtaret më të veçantë të muzikës shqiptare pasi deri tani nuk kanë asnje duet me asnjë prej artistëve shqiptarë, përveçse me njëri-tjetrin.

Të ngjashme