Vendoset kenga e Trixes ne BB VIP, reagimi i Donaldit per te mos u humbur!

6 muaj më parë

Sot eshte vendosur kenga e Trixes ne shtepine e BB VIP dhe reagimi i Donaldit ka qene i papritur. Fillimisht ai ka qene i habitur teksa banoret e tjere komentonin se kenga eshte shume e bukur.

Ai e ka kuptuar qe eshte per te dhe shihet teksa qendron vetem i habitur. Ne anen tjeter Einxhel eshte perlotur teksa e degjon ne sfond.

Emocione te forta, ndonse Donaldi ndoshta thjesht eshte mesuar te dedikoje kenge jo ti dedikojne!

  https://www.instagram.com/tv/CZZQXwJBVJ5/?utm_medium=copy_link

Të ngjashme