Valbona Selimllari sot ka probleme me emrat e konkurrentëve të DWS…

3 muaj më parë

Valbona Selimllari sot duket se nuk i ka mirë punët me emrat e konkurrentëve dhe kolegëve të “Dancing with the Stars”. Përshembull këngëtaren Julka Gramon Valbona sonte e quajti “Yllka” dhe më pas u justifikua me faktin që Julka sot dhe gjithnjë ka qenë një yll në skenë dhe në jetë.
Ndërsa kolegun e saj të jurisë si dhe kryetarin e jurisë, Kledi Kadiun e ka quajtur shpeshherë sonte, “Klejdi”. Gafa të vogla nga ato që vetëm ne të Kryefjala.com mund ti kapim.

Megjithatë “bobi” mbetet një yll…

Të ngjashme