Valbona Mema e nis mëngjesin duke bërë gati valixhet për të dalë nga Big Brother

2 muaj më parë

Valbona Mema debatoi mbrëmë me Armaldon pasi ky i fundit e “dënoi” duke i hequr të drejtën e nomimimit. Valbona e konsideroi si “xhelozi artistike” nga ana e tij këtë sjellje edhe pse ai tha se nuk kishte asgjë personale me të.

Sot në orët e para të mëngjesit këngëtarja nuk është ndjerë mirë emocionalisht dhe ka kërkuar të dalë nga shtëpia. Pas debatit me Armaldon këngëtarja u merakos se si mund të kishte reaguar i biri dhe për këtë arsye bëri gati valixhet.

Banorët i shkuan afër ta qetësonin dhe si përfundim Valbona u pajtua me Armaldon. 

Të ngjashme