Friday, January 28, 2022

Latest Posts

Vajzat në Big Brother pa komplekse.Tregojnë moshën kur kanë humbur virgjërinë

Një temë interesante u hap në shtëpi mes banorëve.

Pyetjen e bëri Pajtimi por duke bërë të qartë se nuk dëshiron të ofendojë askënd por vajzat pyetjen se kur e humbën virgjërinë e morën me shumë sportivitet dhe lirshmëri.

E para tregoi Semi që padyshim lë të kuptohet se eksperienca e saj e parë ka qenë me Bojkenin, me të cilin ka pasur një lidhje të gjatë.

‘’Unë e kam humbur virgjërinë në moshën 18 vjeçare, atëherë e kam njohur dashurinë e jetës’’,- tha Semi.

Pas saj Antonela tregoi se kontaktin e parë seksual e ka pasur 17 vjeç e gjysëm, ndërsa Beatrix në moshën 22-vjeçare.

 

Latest Posts

Don't Miss