Kryefjala Logo

Unaza e Borës është pak e madhe dhe për këtë Donaldi jep arsyen!

15 Dhjetor, 2023 | 2:14 pm

Pak ditë më parë Donaldi propozoi Borën për martesë. Por zbuloi vet se si shumica e djemve jo gjithmonë e qëllojnë masën e gishtit të partneres.

Donaldi ka publikuar në Insta Story unazën në dorën e Borës e cila i rri pak e madhe e përbri shkruan: E mora vetë të madhe që ta ketë edhe kur të rritet.

Sigurisht një arsye e justifikueshme, ku as në këtë pikë Donaldi nuk e ka lënë mënjanë humorin.

5B868981 CEF1 4208 825B 460854741C8F

Të ngjashme