Ua thamë por s’na besuat. Xhemi së shpejti në Portokalli…

2 muaj më parë

Ishim të parët që zbuluam lajmin se Xhemi do të jetë përsëri në Portokalli dhe ja tek e keni të konfirmuar edhe në spotin zyrtar të këtij programi. E mbuluar dhe me syze moderatorja shfaqet krah Salsanos dhe Fjoralbës.

“Portokallia” duket sikur është shtëpia e dytë për Xhemin dhe ajo ikën dhe rikthehet gjithnjë nga ky show humori dhe njerëzit e mirëpresin gjithnjë.

Në këtë show Xhemi përveçse moderatore ka treguar edhe aftësitë e saj si aktore.

Të ngjashme