Kryefjala Logo

“U përplasën 3 makina duke më parë mua”, habit Endi Demneri

15 Dhjetor, 2023 | 2:20 pm

Përfaqësuesja e Shqipërisë në “Miss Universe 2023”, Endi Demneri dhe producenti i “Miss Universe Albania & Kosova”, Eduart Deda, treguan një incident që ju kishte ndodhur në El Salvador.

Endi Demneri: Po, më bëri përshtypje shumë fakti që ndodhi aksidenti dhe unë isha gati, direkt i thashë: “O Zot të lutem, të dal të kërkoj ndjesë dhe me çfarë mund t’i ndihmoj”. Dolën personat që ishin pjesë e aksidentit dhe më thanë vetëm një gjë: “Nuk na intereson fare ana materiale, na intereson që ne na pa një Miss dhe na dha një vëmendje. Sot më ke bërë ditën”. Emocion më vete.

Të ngjashme