Kryefjala Logo

U përfolën për një lidhje dashurie, por Roni ka dy fjalë për Semin…

18 Shtator, 2022 | 10:08 am

Semi Jaupaj dhe Ron Zaiti u përfolën për një lidhje dashurie me njëri-tjetrin, që më pas bashkëpunimit që sollën “All your lovin”.Ron Zaiti ka zhvilluar një ‘ask me a question’ në Instagram, ku nuk mund të mungonin edhe pyetjet për Semin.

“Ndonjë bashkëpunim tjetër me Semin? dhe përgjigjia e Ronit ishte e thjesht:

“Mbase në të ardhmen. Gjithmonë dua të bëj këngë me artistë të mirë”.

E në fakt kënga e tyre rezultoi një sukses por s’mund të themi të njëjtën gjë për marrëdhënien e tyre.

E2B5EB1A D653 4358 8F8A ABD4918E7E17

Të ngjashme