Kryefjala Logo

U diagnostikua me kancer, Santiana rrëfen momentin e vështirë

17 Janar, 2024 | 4:43 pm

Konkurrentja e Big Brother VIP Kosova, Santiana Maloku, ka ndarë një moment personal.Në moshën e re, vetëm 18 vjeçe, ajo u përball me lajmin që askush nuk dëshiron të dëgjojë: ishte diagnostikuar me kancer.

Santiana ka zbuluar se fillimisht dyshimet për shëndetin e saj filluan pasi kishte vërejtur ndryshime në trupin e saj.

“Lajmi i mirë ishte se diagnostikimi erdhi në një kohë kur kanceri sapo po fillonte të zhvillohej”, tha Santiana, duke theksuar rëndësinë e kapjes së hershme të sëmundjes. Ky zbulim i hershëm i lejoi asaj të merrej me sëmundjen në mënyrë efektive dhe të parandalojë pasojat shëndetësore më të rënda.

Të ngjashme