Kryefjala Logo

Tronditjen më të madhe Efi-Kiarës ja bëri në Instagram!

7 Prill, 2023 | 10:06 am

Instagrami sot është një lloj matës audience, e sigurisht gjithë banorët e BB janë në luftë për të rritur numrin e ndjekësve.

Ditën që plasi debati mes Efit dhe Kiarës, Efi numeronte plot 548K ndjekës në Instagram, ndërkohë që Kiara kishte 660 K ndjekës. Por pas gjithë arrogancës që tregoi duket se rëndshëm irritoi fansat.

28D82651 5C36 4D3A B5B2 EA7D8689A844

2FA893CF 6FF8 46B3 9479 77EC6880A83A

Sot fiks pas tre ditësh, Efi ka fituar plot 26 mijë ndjekës në Instagram duke shkuar 574 K, ndërkohë që Kiara ka humbur 14 mijë ndjekës duke shkuar në 646K.

6D89B9D2 E399 41C7 80AE DBB274A5309B

CBF3CE56 4D1A 4C7D B1F5 E771E932855F

Pra mesa duket goditjen më të madhe Efi Kiarës ja dha në Instagram!

Të ngjashme