Thursday, January 20, 2022

Latest Posts

Trio Donald, Bora, Beatrix! Elita Rudi del kunder Trixes

Tashme prej ditesh flitet per treshen Donald, Bora, Beatrix. Sigurisht qe nuk ka ndenjur ne qetesi as moderatorja Elita Rudi.

Elita ka qene e ftuar ne Prive, ku dhe eshte pyetur nisur nga kjo ceshtje. Ajo eshte pyetur nese ka shoqeri mes nje djali dhe nje vajze ku ka thene:

“Në momente dobësie mundet me ndodhë diçka sepse ana e kundërt jo gjithmonë e sheh si shok. Siç e patëm rastin në “Big Brother” mes Donaldit dhe Beatrix-it. Bora Zemani është një zemër e bardhë, Borë e bardhë”.

Latest Posts

Don't Miss