Kryefjala Logo

Trendit të kësaj vere i bashkohet dhe Dua Lipa

1 Maj, 2022 | 6:24 pm

Nëse jeni duke menduar për një mënyrë për të stiluar flokët tuaj këtë verë, përgjigjen ua jep Dua Lipa. Sepse Dua Lipa, ka ndjekur trendin më të fundit për flokët duke përdorur gërshetat e hollë.

Në postimin e saj më të fundit në Instagram, Dua na prezantoi me një seri fotosh shumë “cool”, që e tregojnë shumënë të ëmbël.

Dua nuk i ka kufizuar gërshetat vetëm në dy pjesët e përparme të fytyrës por ka thurrur më shumë gërsheta anash kokës. Njësoj si Megan Fox në ndarjen e çmimeve të modës në Los Angeles.

6D4AAEC8 7A67 4894 AF06 C714C4D61592

Të ngjashme