Tjeter zbulim! Konkurrenti i Perputhen eshte i fejuar jashte programit?

2 vite më parë

Me fillimin e Perputhen sigurisht qe kane filluar dhe aludimet e para. Shume prej tyre zgjedhin te marrin fame dhe bejne kompromis me partneret qe kane jashte.

Mesa duket i tille eshte edhe rasti i Argjendit. Ai ka terhequr vemendjen e vajzave dhe me nisjen e programit ka filluar te kthehet ne nje molle sherri per to. Por ne rrjet po qarkullon nje foto e Argjendit me nje unaze ne gishtin e fejeses ku thuhet se ai eshte i fejuar.

Deri me tani eshte thjesht nje aludim por nuk i dihet ndoshta eshte e vertete dhe nuk eshte aspak cudi.

Të ngjashme