Telashet mes dy këngëtareve s’kanë fund. Klevio bën Noizyn për psikolog

2 muaj më parë

Noizy dhe Klevio kanë patur konflikt prej kohësh i cili mori përmasa të mëdha.

Tani më është veprimi më i fundit i prokurorisë ai që ka risjellë në vëmendje konfliktin mes dy reperave të njohur, Noizy-t dhe Kleviolit.

Prokuroria ka nxjerrë ditën e sotme një dokument, ku kërkohet kryerja e testit psikologjik të Noizyt. Ky veprim vjen pas padisë që Noizy ka bërë ndaj Kleviolinit, me motivacionin se sjellja e tij në rrjetet sociale i ka shkaktuar ankth edhe frikë.

Por mesa duket Klevio e ka bërë Noizyn për psikolog me fjalët apo veprimet e tij, e ndonse këtë e ka zyrtarizuar edhe gjykata.

Në dokumentin e mëposhtëm shihet se prokuroria ka kërkuar caktimin e një psikologeje, që të kryejë vlerësimin e gjendjes psikologjike të Noizyt.

6EBD6141 7777 4C04 94D4 7023598C60C1

Të ngjashme