Kryefjala Logo

Telashe të tjera për Britney Spears, tani u nda dhe nga i dashuri

17 Gusht, 2023 | 9:45 am

Britney Spears dhe partneri i saj, Sam Asghari janë ndarë pas një grindjeje të fortë ku u përmendën edhe akuza për tradhti.

Sam debatoi me Britney duke i thënë se ajo e kishte tradhtuar. Nuk dihet nëse akuza e tij është e bazuar, por Sam beson se kështu ka ndodhur dhe kjo solli përplasje mes çiftit.

“TMZ” shkruan se Sam është larguar nga shtëpia dhe po jeton diku tjetër. “Është vetëm çështje kohe përpara se ai të kërkojë divorcin”, shprehet një prej burimeve.

Të ngjashme