Kryefjala Logo

Tea në BB VIP Albania 2 vajza e sjellshme me fjalor shoferësh në orar trafiku

13 Janar, 2023 | 4:30 pm

Tea Trifoni fillimisht ka treguar në BB VIP Albania se është shumë e edukuar dhe e qetë. Por sapo një nga njerëzit që konsideronte miq, Luizi ju kundërvu e pas debatit që patën Tea shfrenoi fjalorin.

“Më thotë ai si Olta, unë i q* robt”- thotë ajo, fiks si një shofer i besdisur në trafikun e madh të Tiranës. Edhe Tea duket se vajzën e qetë e la, tani është gati për sherr.

Bëhuni gati!

Të ngjashme