Tea dhe Bearti japin për herë të parë intervistë sëbashku: Jemi të dashuruar

2 vite më parë

Pa skandalit dhe publikimit të fotove që faktonin që Tea dhe Bearti janë në një lihje, për herë të parë, çifti ka dhënë një intervistë të shkurtër në Prishtinë për ‘Prive’.

“Sa jeni të lumtur bashkë?”, u pyet dyshja, dhe njëzëri Tea e Bearti u përgjigjën “Shumë” duke parë njëri-tjetrin në sy.

E teksa çifti u pyet për zhurmën e madhe që bëri lidhja e tyre në rrjet, Tea u shpreh: “Drama më e madhe dhe palidhje mendoj, ka kauza shumë më të rëndësishme që duhen diskutuar sesa dashuria jonë”.

Të ngjashme