Tea ben nje tjeter nderhyrje ne fytyre qe na paska shpetuar

2 vite më parë

Tea vendosi te humbte peshe nepermjet vendosjes se ballonit. Dhe mund te themi realisht se ka ndryshuar shume.

Por duket se prej disa kohesh ajo ka bere nje tjeter nderhyrje te cilen ne nuk e kemi vene re aspak.

Behet fjale per buzet! Lajmi ka filluar te qarkulloje nga klinika ku Tea ka bere nderhyrjen, ndonse deri ne kete moment ajo vet nuk ka folur.

Por duke hapur fotot e vjetra te Teas arrin vertete ta kuptosh qe dicka eshte ndryshe. Gjithesesi mund te themi se duket mjaft bukur.

Të ngjashme