Të gjithë e uruam Loredanën, ama vëmendjen kryesore e mori Noizy

2 muaj më parë

Kanë kohë që përfliten për një histori dashurie. E kemi fjalën për dy reperat Noizy dhe Loredana që gjithnjë e më shumë po aludohet në media se janë duke shijuar një raport të bukur dashurie. Dhe në fakt suksesin e fundit të Loredanës e duartrokiti edhe Noizy.

”Rrethoje veten nga me kampionë”, shkruan reperi që në fakt duket sikur këtë urim e ka më shumë si motivim për veten se sa për Loredanën, e cila ka vite që ka shkuar në një tjetër nivel në karrierën e saj.

Të ngjashme