Të gjithë ata që nuk kanë mundësi të festojnë Krishtlindjen, nesër mund të drekojnë me Bleonën…

1 muaj më parë

Bleona Qereti ka vendosur të jetë pranë njerëzve në nevojë në këtë periudhë Krishtlindjesh. Ndaj nesër të gjithë ata që nuk kanë mundësi të festojnë për arsye financiare sot me familjet e tyre, nesër drekën për ta e ofron Bleona.

”Ky mesazh është veçanërisht për fëmijët pa prindër, të moshuarit dhe për ata që janë vetëm. Nëse njihni dikë ftojeni të vijë”, shkruan Bleona në statusin e saj në rrjetet sociale.

Mesa duket festat e fundvitit këngëtarja e njohur shqiptare ka vendosur ti kalojë në vendin e saj sepse shtëpia e saj e vërtetë dhe e ngrohtë mbetet, Shqipëria.

Të ngjashme